The Harvard Club

The Harvard Club

Boston, MA

As part of a larger renovation project involving its neighbor at 380 Commonwealth Ave, LDa designed a new rear entrance pavilion for the Harvard Club on Newbury Street. The new scheme elegantly transitions between the renovated townhome facade next door and the large scale composition of Harvard Hall. The elegant, accessible entry includes an elevator that reaches three separate levels, and is composed of a mixture of masonry, glazed curtain wall, and standing seam copper. Landscape improvements and a new entrance to the lower level offices complete the project.


Architect: LDa Architecture & Interiors

Interior Design: LDa Architecture & Interiors

Builder: Sea-Dar Construction

Master Plan: Perkins Eastman

Photographer: Sean Litchfield Photography

Expand / Collapse Project Details

Let's talk about your upcoming project.