Fit Now/RStudio

Fit Now/RStudio

LDa was commissioned to provide design and fit-out services for a new office located at Liberty Wharf in Boston. The unfinished space consisted of exposed steel & concrete with expansive widows. Desiring an “industrial” look, the client wished to preserve the raw quality of the building materials, while adding color and sleek, modern furnishings. Fireproofed columns were re-clad with unfinished plate steel, and the bare concrete floors were stained and sealed. 

The modern design of this new building allows a great deal of daylight into the office, giving it an open, airy feeling. The expansive feeling was maintained by partitioning the space with glass walls and doors, maximizing day light and outward views. A modern palette of grays with pops of bright orange enlivens the space. Furnishings were laid out to maximize comfort while allowing the company to grow. A beam type desk arrangement in the main open office allows for 12 staff, plus high café tables for additional casual meeting and work space which can be easily modified for additional desk space.

Team

Architect: LDa Architecture & Interiors

Interior Design: LDa Architecture & Interiors

Builder: Federal Construction Corp. 

Photographer: Sean Litchfield Photography

Expand / Collapse Project Details

Let's talk about your upcoming project.